pasfoto banner 2016

Zonder Afspraak

Bij ons kan je zonder afspraak terecht voor het maken van alle soorten pasfoto´s zoals voor rijbewijs, paspoort, ID-kaart, visum of andere identiteitsdocumenten.
Onze nieuwste ID-software kent de eisen en afmetingen voor pasfoto's van meer dan 70 landen zodat je ook voor buitenlandse visum of paspoorten bij ons terecht kan.

Of wil je je pasfoto per mail of op een usb stick ontvangen?! ook dat is geen probleemevenals een leuke pasfoto voor in de portemonnee, vriendenboekje of gewoon een leuk portret, clubpas, sollicitatie of profielfoto enz.

nederland-passport1-615x338

Babys Peuters en Kleuters 

Ook voor de allerkleinste is een pasfoto voor een Id kaart noodzakelijk als je op vakantie gaat, of als hij/zij naar het ziekenhuis moet voor behandeling

De eisen zijn formeel het zelfde als voor de volwassenen, echter zijn ze flexibeler als het gaat om de houding en de mond. Tot de leeftijd van 6 jaar mag de je kind gewoon met de mond open lachen en is een leuke foto dus ook toegestaan op paspoort of Id kaart.

Jullie kindje is echt niet de eerste die wij op de foto zetten, het lukt ons eigenlijk altijd een foto te maken die goedgekeurd zal worden.

Omdat het maken van een pasfoto van jullie kindje ( 0 tot 1 jaar)  soms wat meer tijd nodig heeft vinden wij het prettig dat je van te voren even een 'afspraak' maakt zodat we alle aandacht aan het maken van de pasfoto kunnen besteden. Tel: 0525-681239

baby

 Pasfoto op locatie 

Wij krijgen vaak de vraag of we ook pasfoto's op locatie kunnen maken omdat een persoon slecht ter been is, bed gebonden, of gewoon geen mogelijkheid heeft om ergens naar toe te gaan.
U kunt met ons gewoon een afspraak plannen om op locatie een pasfoto te komen maken.
Deze pasfoto kunt u dan 1 dag later in de winkel ophalen.

 

IDPhotosPro7_Screen4